Roofviscommissie

SVBD Roofviskoppelwedstrijd Lansingerland i.s.m. HS Oostland te Bleiswijk

Datum: Zondag 13 november 2022

Tijden: Loten om 08.15u. Vissen van 0900-1430 u.

Hengeltype: Kunst- en doodaas (1 hengel tegelijk per deelnemer)
Water: Alle wateren in Lansingerland waar volgens de vispas gevist mag worden
Deelname: Van elk koppel dient minstens 1 persoon SVBD lid te zijn, de ander dient ook                     een geldig visdocument te hebben dat recht geeft om te vissen op de bewuste wateren.
Inleg: €10 per koppel. Na inschrijving vanaf 1 oktober via
roofvissen@svbdelfland.nl krijg je bericht met bankinfo voor overmaking van het inschrijfgeld en waar we verzamelen.
Prijzen:            Wisseltrofee en waardebonnen
Uitreiking:        Na afloop op de verzamelplaats
Let op:             Alleen snoek, baars en snoekbaars telt. Je loot als koppel een startnummer en een bijbehorend water waar je het eerste uur dient te vissen. Daarna mag je zelf bepalen waar je de rest van de wedstrijd vist (wel binnen de gemeentegrenzen van Lansingerland en waar volgens vispas gevist mag worden).

Heb je interesse om deel te nemen aan een wedstrijd? Of heb je vragen? Stuur dan een bericht naar roofvissen@svbdelfland.nl