Aanvraag wedstrijd

Vanaf vandaag 27 juni is het weer toegestaan dat er wedstrijden gevist worden in onze wedstrijdwateren
Voor het aanvragen van wedstrijden kunnen jullie weer gebruik maken van het aanvraagformulier onderaan deze bladzijde.
 De vergunningen worden uitgegeven op volgorde van datum van aanvraag.

Alle vergunningen  Info: Wedstrijdzaken@svbdelfland.nl

Witvis

We vragen uw aandacht voor onderstaande aanvraagprocedure.

Allereerst kunt u, uw aanvragen doen uitsluitend in Verenigingswateren van de SVBD. Verenigingswateren zijn de wateren welke genoemd worden in uw Verenigingslijst van viswateren.

Hieronder de richtlijnen en afspraken :

Voor alle overige wateren binnen onze regio dient u, uw aanvraag in te dienen bij de coördinator van

Sportvisserij Zuidwest Nederland
Biesboschweg 4a
2924 BB Drimmelen.
E-mail: wedstrijden@sportvisserijzwn.nl

U kunt uitsluitend aanvragen doen via onderstaand formulier voor 15 februari van het betreffende kalenderjaar.
Aanvragen welke binnenkomen na deze datum worden wel behandeld maar verhoogd met EUR 2,00 extra administratiekosten.

Aanvragen binnengekomen in de periode 2 weken voor de te vissen wedstrijd worden niet in behandeling genomen.

De kosten verbonden aan mutaties op reeds verleende toestemmingen bedraagt 100% extra.
U ontvangt via de e-mail een toezegging (reservering) met daarbij een verzoek tot betaling. Na betaling ontvangt u de definitieve toestemming.

Vragen over de roofviswedstrijden: roofvissen@svbdelfland.nl

Viswedstrijd aanvragen

Verzoek om vergunning voor het houden van een viswedstrijd in SVBD-verenigingswater:

Vragen over wedstrijden:wedstrijdzaken@svbdelfland.nl

Meldpunten

1 oktober 2021
Westboezem (vanaf Schipluiden tot Vlaardingen en vanaf Maasland tot Maassluis)

Geen uitslagen gevonden