Aanvraag wedstrijd

Corona update: nachtvissen vanaf 28 april weer mogelijk

De avondklok stopt op 28 april om 4.30 uur…nachtvissen is dan weer toegestaan! Ook worden hengelsportwinkels – onder voorwaarden – weer open gesteld.

Steeds meer mensen krijgen een vaccinatie tegen corona, waardoor snel minder mensen ziek zullen worden. De verwachting is dat het aantal nieuwe ziekenhuisopnames gaat afnemen. De samenleving stap voor stap openen is niet zonder risico’s. Maar het kabinet kijkt ook naar het maatschappelijke en economische belang.
Daarom neemt het kabinet de eerste voorzichtige stap in het openingsplan op 28 april. De huidige regels om corona te bestrijden blijven voorlopig nog onveranderd. Stap 1 van het openingsplan wordt gezet op 28 april. Er zijn 6 stappen geformuleerd in het openingsplan.

Alle vergunningen  Info: Wedstrijdzaken@svbdelfland.nl

Witvis

We vragen uw aandacht voor onderstaande aanvraagprocedure.

Allereerst kunt u, uw aanvragen doen uitsluitend in Verenigingswateren van de SVBD. Verenigingswateren zijn de wateren welke genoemd worden in uw Verenigingslijst van viswateren.

Hieronder de richtlijnen en afspraken :

Voor alle overige wateren binnen onze regio dient u, uw aanvraag in te dienen bij de coördinator van

Sportvisserij Zuidwest Nederland
Biesboschweg 4a
2924 BB Drimmelen.
E-mail: wedstrijden@sportvisserijzwn.nl

U kunt uitsluitend aanvragen doen via onderstaand formulier voor 15 februari van het betreffende kalenderjaar.
Aanvragen welke binnenkomen na deze datum worden wel behandeld maar verhoogd met EUR 2,00 extra administratiekosten.

Aanvragen binnengekomen in de periode 2 weken voor de te vissen wedstrijd worden niet in behandeling genomen.

De kosten verbonden aan mutaties op reeds verleende toestemmingen bedraagt 100% extra.
U ontvangt via de e-mail een toezegging (reservering) met daarbij een verzoek tot betaling. Na betaling ontvangt u de definitieve toestemming.

Vragen over de roofviswedstrijden: roofvissen@svbdelfland.nl

Viswedstrijd aanvragen

Verzoek om vergunning voor het houden van een viswedstrijd in SVBD-verenigingswater:

Vragen over wedstrijden:wedstrijdzaken@svbdelfland.nl

Meldpunten

21 juni 2021
Vlaardingse vaart
1 oktober 2021
Westboezem (vanaf Schipluiden tot Vlaardingen en vanaf Maasland tot Maassluis)

Geen uitslagen gevonden