Skip to main content

Viswaterboekje SVBD 2022-2024

Met ingang van 1 januari 2022 is de SVBD gestopt met het automatisch verstrekken van het papieren viswaterboekje. Op deze manier besparen zo’n 8475 vierkante meter bedrukt papier en dragen we bij aan een beter milieu.

Als u de Vispas 2024 van de SVBD ontvangt zit daar een brief met uitleg bij. De digitale PDF-versie van het viswaterboekje kunt u via onze site onder het kopje Viswater downloaden https://www.svbdelfland.nl/viswater/.

U vindt de lijst als PDF-versie van de Gezamelijke Lijst van Nederlandse Viswateren die u kunt downloaden, via onze eigen link. https://www.svbdelfland.nl/wp-content/uploads/2024/01/SCZH-Lijst_Van_Viswateren-2022-2024_versie_SVBD_Website-2.pdf

Uiteraard blijft de Visplanner App geldig. Die moet u wel even verversen en natuurlijk uw Vispas SVBD nummer invullen. Deze staat rechtsonder op uw Vispas.

Wilt u een papieren versie van het Viswaterboekje? Dan kunt u die bij één van de volgende verkooppunten, op vertoon van uw geldige Vispas SVBD, ophalen:

1 Henk Koster, Delfgauwseweg 321-327, te Delft,

2 Hengelport Westland, Kerkpad 5 te Monster,

3 Hengelsportcentrum Wout van Leeuwen, George Stephensonweg 21h te Vlaardingen

4 Hengelsport Oostland Fishing, Plaats 19 te Bleiswijk.

Zolang de voorraad strekt.

Wist u dat als u de PDF-versie van het Viswaterboekje SVBD 2022-2024 en de Gezamelijke lijst van Nederlandse Viswateren op uw smartphone download en bij controle, samen met uw Vispas SVBD kunt laten zien, dat ook rechtsgeldig is ! Natuurlijk dient u zich bij controle ook te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

Wilt u pas per 1 januari 2024 lid van ons worden en de Vispas SVBD bestellen? Dan kan dat al vanaf 1 december 2023 via https://www.vispas.nl/home#SVBD

Het bestuur van de SVBD wenst u alvast een visrijk 2024.