Skip to main content

SVBD Koppelwedstrijd 7 juli 2024

Uitslag SVBD Koppelwedstrijd Wollebrand.

Zondag 7 juli 2024 stond de koppelwedstrijd georganiseerd door Sportvisserij Belangen Delfland in het recreatiegebied de Wollebrand op het programma.

Deze wedstrijd is de zogenaamde “Ary Barendrecht ” memoriaal wedstrijd. Diegene die deze wedstrijd zouden winnen konden uitzien naar o.a. de wisseltrofee. Deze was weer door de vorige winnaars netjes bij de organisatie ingeleverd. 

In de vroege ochtend, vijf uur, vond op de parkeerplaats de loting plaats. Er wordt gevist van half zeven tot twee uur. Nadat de loting was verricht, de koppels werden in willekeurige volgorde bij de organisatie geroepen en trokken deze een envelop met daarin hun kantnummer en een kaartje hoe je daarheen kon lopen. Er werd gevist in twee vakken, vak A de kassenloot en bosvijver en vak B de schaatsbaan.

Gelukkig konden wij deze wedstrijd de eerste uren zonder regen vissen, weliswaar onder dreigende luchten met af en toe enkele windvlagen. 

Overal werd wel een visje gevangen, maar de wind en regen van de vorige dag hadden er weinig goed aan gedaan. 

Om 14:00 uur klonk het eindsignaal en kon het wegen en het rekenen beginnen. 

In aanloop naar de uitslag kregen de deelnemers helaas nog een flinke bui regen over hen heen. 

De prijsuitreiking kon beginnen en Willem Bakhuizen en Marco Groenendijk, lid van het WvL/SVBD Team, wonnen de koppelwedstrijd met 22,2 kg, zowel hun vak en overall. 

Voor alle uitslagen, zie de bijlagen. Alle overige prijswinnaars gefeliciteerd 

Nico de Vries, bedankt voor het vele werk dat je hebt verzet om deze dag tot een succes te maken. De wegers bedankt en uiteindelijk John bedankt voor het hapje en drankje.  

Natuurlijk iedereen bedankt voor zijn deelname en hopelijk tot volgend jaar.. 

Willem Bakhuizen. 

Sportvisserij Belangen Delfland