SVBD Wedstrijden

Datum: Zaterdag 18 juni 2022
Verzamelen: 06.30 u.
Vissen: 08-14 u.
Hengeltype: Eerste 2 uur dobber-dragend (vaste stok/match/bolo), daarna vrije hengel
Deelname: Alleen SVBD vispashouders
Inleg: €5, na inschrijving via witvissen@svbdelfland.nl volgt bevestiging en bankinfo voor het overmaken van het inschrijfgeld.
Prijzen: Wisseltrofee, eremetaal en waardebonnen
Uitreiking: Na afloop aan de waterkant.

Jeugdkampioenschap van Lansingerland

Water: Berkelse Plas Meerpolder, Berkel en Rodenrijs
Datum: Zondag 26 juni 2022
Hengeltype: Vaste hengel
Tijden: Categorie I: 14 t/m 17 jaar: Loten vanaf 7 u, vissen van 08.00 tot 11.00 u
            Categorie II: 8 t/m 13 jaar: Loten vanaf 8.15 u, vissen van 09.00 tot 11.00 u
Deelname: Leden van SVBD, GHV ‘t Groene Hart en HSV Groot Rotterdam en inwoners van Lansingerland met een geldig visdocument.
Inleg: Na inschrijving via witvissen@svbdelfland.nl  krijg je bericht met bankinfo voor overmaking van het inschrijfgeld. Categorie I: € 5,00 Categorie II: € 2,50.
Prijzen: Eremetaal en waardebonnen.
Uitreiking: Na afloop aan de waterkant om 12.00 uur

Kampioenschap van Lansingerland

Water: Berkelse Plas Meerpolder, Berkel en Rodenrijs
Datum: Zaterdag 2 juli 2022
Tijden: Loten om 06.45 u, vissen van 08.00 tot 13.00 u
Hengeltype: Vaste hengel
Deelname: VISpashouders van SVBD, GHV / Groene Hart of HSV Groot Rotterdam en                inwoners van Lansingerland met een geldig visdocument.
Inleg: €5,- Meerdere vakken, vrijwillige poule € 2,50. Na inschrijving via witvissen@svbdelfland.nl krijg je bericht met bankinfo voor overmaking van het inschrijfgeld
Prijzen: Wisseltrofee en eremetaal voor de beste 3 deelnemers. Plus pouleprijzen op                  basis van inleg poule.
Uitreiking: Na afloop aan de waterkant, omstreeks 1400 u.

SVBD Koppelmarathon

Datum: Zondag 11 september 2022
Tijdsduur: 7,5 uur (0800 – 1530 u)
Hengeltype: Vrij
Water: Ringvaart bij Lijnden
Deelname: Van elk koppel dient minstens 1 persoon SVBD lid te zijn, de ander dient ook een vispas te hebben die recht geeft om te vissen op het bewuste water
Inleg: €15 per koppel, incl poule. Na inschrijving via witvissen@svbdelfland.nl  krijg je bericht met bankinfo voor overmaking van het inschrijfgeld.
Prijzen: Wisseltrofee voor beide winnaars, eremetaal voor de beste drie koppels. Vanaf 8 koppels maken we meerdere vakken met een pouleprijs voor elk vak.
Uitreiking: Na afloop aan de waterkant, omstreeks 1630 u.

Meldpunten

Geen berichten gevonden

30 mei 2022
Boonervliet Maassluis