Skip to main content

SVBD Roofvis clinic voor Fishing Kidz 6, 23 oktober, 6 en 10 november 2024.

Er was een mooie opkomst bij SVBD Praktijksessie in 2023 Snoeken met Kunstaas.

Kan een afbeelding zijn van 11 mensen, studerende mensen en de tekst 'Welke kleu kunstaas? 2'

ROOFVIS CLINIC-

In het najaar 2024 vindt er een ‘Roofvis Clinic’ plaats.

Hier leer je op een visveilige en respectvolle manier vissen op de talloze roofvissen die onze mooie wateren herbergen. Verschillende technieken zullen de revue passeren. Zo maken we kennis met de verschillende stukken kunstaas. Gaan we aan de slag met het maken van een spinner. En leren we hoe we visveilig een grote snoek kunnen landen en onthaken. Is het wat jou betreft tijd om de spinhengel uit de kast te trekken? En wil jij weten hoe je zo effectief en verantwoord mogelijk een roofvis kunt strikken? Geef je dan snel op voor deze cursus!

Het theoretische deel van de cursus vindt plaats tijdens 3 woensdagavonden in het schoolgebouw van de Prins Willem-Alexanderschool in De Lier. Het praktijk gedeelte vindt plaats tijdens de laatste cursus(zond)dag op een nog nader te bepalen plaats aan de waterkant. Je hebt geen materiaal nodig om deel te nemen aan deze cursus. (maar mag wel)

ROOFVIS CLINIC NAJAAR: 16, 23 oktober, 6 en 10 november 2024.

Kosten voor de Roofvis Clinic bedragen € 15,- per persoon.

Geef je op door een e-mail te sturen naar fishingkidz@svbdelfland.nl

Zo ben jij als één van eerste op de hoogte!

Krijg jij geen genoeg van vissen?! Geef je dan nu op voor ‘Fishing Kidz by SVBD‘! De community voor kids waar je op een gezellige, effectieve en verantwoorde manier leert vissen!