Skip to main content

Inschrijving roofvisclinic voor Fishing Kidz in de haven van Hank georganiseerd door Sportvisserij Zuidwest Nederland 4 november 2023!

Hoi Fishing Kidz!

LET OP! Een unieke kans op een onvergetelijke roofviservaring voor onze Fishing Kidz!

Vandaag is de inschrijving geopend voor de Roofvisclinic 2023, georganiseerd op zaterdag 4 november door Sportvisserij Zuidwest Nederland in samenwerking met de Verenigde Alblasserdamse Hengelaars (VAH). Deelnemers maken daar kennis met de verschillende manieren waarmee je kunt vissen op roofvis en zullen een dagdeel vissen vanuit een echte roofvisboot onder begeleiding van een professionele gids! Deze activiteiten zijn geschikt voor de leeftijd van 10 tot 18 jaar. Check de hieronder de video van de editie in 2022 waarin onder andere Marco Kraal van VisTV een workshop baarsvissen gaf. VET!

Al met al een geweldig evenement waar jouw sportvishart ongetwijfeld harder van zal kloppen! Ben er dan ook als de kippen bij, want bij de vorige editie waren de 80 plaatsen namelijk ‘in no time’ vergeven! Inschrijving gelukt?! Laat dit dan aan ons weten met een kopie van de bevestiging van deelname. Zo kunnen wij van Fishing Kidz by SVBD participeren in het vervoer naar en van de haven van Hank. Dit evenement vindt namelijk plaats op een uurtje rijden, in de visrijke kreken van de Biesbosch! Een aantal vrijwilligers van Fishing Kidz by SVBD zullen die betreffende dag ook ondersteunen bij enkele activiteiten en zullen er dus ‘bekende gezichten’ zijn om op te kunnen terugvallen.

Wij hopen jullie bij deze enthousiast gemaakt te hebben voor deze dag! Nu nog duimen dat je erdoor komt!

Geef je snel op voor deze unieke kans! En wees er snel bij want vol=vol!

Klik snel op de link hieronder en geef je op.

https://www.sportvisserijzwn.nl/jeugd/inschrijven-roofvisclinic-2023.html

Hartelijke VISgroeten,

Gerco van Alphen

Fishing Kidz by SVBD
Afdeling jeugdzaken
SportvisserijBelangen Delfland

fishingkidz@svbdelfland.nl
06-18578519
www.svbdelfland.nl

Krijg jij geen genoeg van vissen?! Geef je dan nu op voor ‘Fishing Kidz by SVBD‘! De community voor kids waar je op een gezellige, effectieve en verantwoorde manier leert vissen!