Skip to main content

De Partij voor de Dieren dient 7 september 2023 een herzien wetsvoorstel in om sportvissen in Amsterdam te verbieden.

Dit gaan we toch niet laten gebeuren !!!!

Lees het hele bericht https://www.sportvisserijnederland.nl/…/sportvissers…

De Partij voor de Dieren dient 7 september 2023 een herzien wetsvoorstel in om sportvissen in Amsterdam te verbieden.

Sportvisserij Belangen Delfland ondersteunt deze oproep van Sportvisserij Nederland, onze overkoepelende organisatie en de Amsterdamse Hengelsport Vereniging- AHV.

Sportvissers op publieke tribune

De sprekers zijn uitstekend in staat om hun boodschap met bevlogenheid en ijzersterke onderbouwing aan de raad over te brengen. Toch kunnen zij daarbij ook de hulp van andere (Amsterdamse) sportvissers goed gebruiken. Door met velen aanwezig te zijn op de publieke tribune, wordt een extra krachtig signaal afgegeven vanuit de hengelsport richting de raad.

Daarom ondersteunen Sportvisserij Nederland en Sportvisserij MidWest Nederland – die zelf ook aanwezig zijn – deze oproep om op 7 september naar Amsterdam te komen. Daarbij willen wij benadrukken dat de aanwezigheid van sportvissers alleen tot zijn recht komt door op positieve en waardige manier de bespreking van dit bedenkelijke PvdD-voorstel bij te wonen.

De raadsvergadering vindt donderdag 7 september om 9.00 uur plaats in de Willem Kraanzaal van de Stopera, gelegen aan de Amstel 1 in Amsterdam.