Skip to main content

Uit(ver)slag Team WvL / SVBD 20-april 2024, Diverse wedstrijden.

Enkele korte visverslagen van onze SVBD/WVL vissers, gevist op 20 april 2024 

Leden van onze vereniging SVBD/WVL waren zaterdag 20 april 2024. actief in Maassluis. De afdeling Maassluis had een vaste hengel wedstrijd georganiseerd, waar 20 leden van onze vereniging aan deel namen. 

Helaas was door de plotselinge kou inval het aas gedrag van de vis gewoonweg slecht te noemen. Gelukkig zaten de deelnemers redelijk beschermd voor de gure koude wind. 

Helaas werden de deelnemers ook af en toe getrakteerd op een regenbui. 

Ook al zijn de vangsten niet zoals verwacht, er is altijd wel een winnaar. 

Uitslag: Winnaar Jan Verhey  met 4150 gram, tweede Cor Huisman met 3125 gram, derde Raymond Breedervoort met 1960 gram, vierde SVBD teamlid Willem Bakhuizen 1900 gram, vijfde Klaas Marijt met 1860 gram, zesde SVBD teamlid Marco Groenendijk. 

(Bijgaand twee foto’s) 

Zaterdag 20-april-2024 is er ook een federatie wedstrijd gevist in de Nederrijn in Maurik. 

Aan deze wedstrijd deed SVBD Teamlid Roef de Heus aan mee.

De vooruitzichten waren veel belovend omdat er al weken goed werd gevangen. De deelnemers werden over  5 vakken verdeeld. Het wedstrijdparcours was wel aan 1 stuk uitgezet en voor mij kwam nummer A6 uit de hooge hoed.

Maar het leuke bericht was alles wat je vangt mag in het net en van te voren  voeren doen we niet.

Er werd gestart om 10.00 uur met vissen. En naar het free running vissen werd niet op gecontroleerd. Heel bijzonder, want het stond wel in de voorschriften. De vangsten vielen erg tegen door de koude nachten en de vele regen was het water ongeveer 30 cm hoger.

Daardoor moest je met 90 gr met ankers vissen. Over de vangsten kan ik kort zijn 4x beet gehad en 3 gevangen en 1 verspeeld aan de kant. 

Hierdoor werd ik toch nog uiteindelijk zesde in het vak. 

Komend weekend zijn wij weer op verschillende plaatsen actief en de verslagen zullen spoedig volgen. Ben jij in de buurt, kom gerust eens kijken.  

Namens het Wout van Leeuwen SVBD Team en tot ziens aan de waterkant. 

https://sportvisserijzwn.nl/uitslagen/