SVBD Wedstrijden

Aankondiging diverse viswedstrijden

Witviswedstrijden

Federatief Clubkampioenschap

Datum:          Zaterdag?????? (1e ronde)
Zaterdag 29 augustus (2e ronde, alleen bij plaatsing)
Zondag 13 september (finale, alleen bij plaatsing)
Opzet:             Alle teamcaptains hebben in januari overlegd met Sportvisserij Zuidwest Nederland in Drimmelen en hebben voorstellen ingediend ter verbetering van deze competitie. De opzet wordt waarschijnlijk anders dan voorgaande jaren,  waarbij we een tegenstander lootten en we een uit en/of een thuiswedstrijd   visten tegen dat team. De federatie is momenteel alle voorstellen aan het                   uitwerken, maar waarschijnlijk zullen 3 of 4 teams per regio het tegelijk tegen elkaar opnemen in verschillende voorrondes aan geschikte wedstrijdwateren die hiervoor voldoende plaats bieden.
Deelname:      Via het SVBD Team is op uitnodiging van Frits Schouffoer

Individuele Marathon Breevaart Reeuwijk

Datum:            Zondag ?????

Tijdsduur:        6 uur

Hengeltype:    Eerste 2 uur verplicht dobber-dragend (vaste stok/match), laatste 4 uur                           vrije hengel

Water:             Breevaart Reeuwijk-Brug .

Deelname:      SVBD leden.

Inleg:               €5 na inschrijving via fschouffoer@hotmail.com krijg je een                                               bankrekeningnummer door voor het overmaken van het inschrijfgeld

Prijzen:           Wisseltrofee, eremetaal en waardebonnen

Kampioenschap van Lansingerland

Datum:            Zaterdag 4 juli

Tijdsduur:        4 uur

Hengeltype:    Vaste hengel

Water:             Berkelse Plas Meerpolder, Berkel en Rodenrijs .

Deelname:      VISpashouders van SVBD, GHV / Groene Hart of HSV Groot Rotterdam en                    inwoners van Lansingerland met een geldig visdocument

Inleg:               €5,- (jeugd t/m 13 jaar gratis). Meerdere vakken, vrijwillige poule € 2,50. Na                    inschrijving via fschouffoer@hotmail.com krijg je een bankrekeningnummer  door voor overmaking van het inschrijfgeld

Prijzen:           Wisseltrofee en eremetaal voor de beste 3 deelnemers. Plus pouleprijzen op  basis van inleg poule. Aparte prijs voor winnaar jeugdcategorie bij meerdere deelnemers

Koppelmarathon Noord Hollands Kanaal

Datum:            27 september 2020

Tijdsduur:        7,5 uur

Hengeltype:    Vrij

Water:             Noordhollandsch Kanaal traject Molen van Neck

Deelname:      Van elk koppel dient minstens 1 persoon SVBD lid te zijn, de ander dient ook een VISpas te hebben die recht geeft om te vissen op het bewuste water

Inleg:               €15 per koppel inclusief poule. Na inschrijving via fschouffoer@hotmail.com                   krijg je een bankrekeningnummer door voor overmaking van het inschrijfgeld

Prijzen:           Wisseltrofee voor beide winnaars, eremetaal beste drie koppels. Vanaf 8                         koppels maken we meerdere vakken met een pouleprijs voor elk vak.

Roofviswedstrijden

Roofviskoppelwedstrijd Lansingerland

Datum:            Zondag 15 november
Tijdsduur:        5 uur
Hengeltype:    Kunst- en doodaas (1 hengel tegelijk)
Water:             Alle wateren in Lansingerland waar volgens vispas gevist mag worden
Deelname:      Van elk koppel dient minstens 1 persoon SVBD lid te zijn, de ander dient ook een geldig visdocument te hebben dat recht geeft om te vissen op het  bewuste water.
Inleg:               €10 per koppel. Na inschrijving via roofvissen@svbdelfland.nl krijg je een                        bankrekeningnummer door voor overmaking van het inschrijfgeld.
Prijzen:           Wisseltrofee en waardebonnen
Let op:             Alleen snoek, baars en snoekbaars telt

Roofvisdriekamp SVBD, GHV / Groene Hart, HSV Groot Rotterdam

Datum:            Zondag 29 november
Tijdsduur:        5 uur

Opzet:             Roofvisdriekamp tussen SVBD, GHV / Groene Hart en HSV Groot Rotterdam.                Onze vereniging mag deze wedstrijd dit jaar organiseren. Het visgebied moet nog worden vastgesteld en zal ongeveer een maand van te voren  bekendgemaakt worden.

Hengeltype:    Kunst- en doodaas (1 hengel tegelijk)

Deelname:      Via het SVBD Team is op uitnodiging van Frits Schouffoer. Maximaal 15                         deelnemers per team. In ons team alleen leden van SVBD

Prijzen:           Eremetaal voor beste team en de beste individuele hengelaar

Uitreiking:       Meteen na afloop, locatie wordt bepaald door organiserende vereniging
Let op:             Alleen snoek, baars en snoekbaars telt

Meervaldag

In april gaan we om de tafel zitten om een meerval visdag te plannen. Deze visdag zal gericht zijn op het vangen van meerval op een nader te bepalen water in onze regio. Er worden al met enige regelmaat bij toeval meervallen op onze wateren gevangen tijdens het vissen.