Roofviscommissie

UPDATE (5 november)

Beste SVBD Roofvissers,

We hadden al een flink aantal aanmeldingen voor onze roofviskoppelwedstrijd van 15 november, toen onze regering 13 oktober o.a. aangaf dat wedstrijden voorlopig niet meer georganiseerd mochten worden om Covid-19 te beteugelen. Hengelsportverenigingen inclusief de SVBD volgen die richtlijnen tot nader order en afgegeven wedstrijdvergunningen zijn ingetrokken. Tot voor kort hadden we nog de hoop op een versoepeling van de maatregelen rond 11 november (de autoriteiten zouden de situatie na 4 weken opnieuw evalueren) zodat e.e.a. alsnog kon worden georganiseerd.

Echter, na de laatste persconferentie van onze regering is duidelijk geworden dat onze roofviskoppelwedstrijd en onze driekamp helaas geen doorgang kunnen vinden (tot zeker half december).

Uiteraard zijn wij hierover minstens zo teleurgesteld als jullie. Wellicht is het mogelijk om voor het eind van het roofvisseizoen alsnog iets te organiseren indien de situatie het toelaat, maar we zullen de ontwikkelingen moeten afwachten. Het is niet anders.

Gelukkig mogen we er voorlopig nog wel op uit trekken om vrij te vissen, hetzij alleen of met een vismaat, op gepaste afstand. Veel succes daarbij als je nog gaat, hou je alsjeblieft aan de richtlijnen en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Frits Schouffoer