Fishing Kidz by SVBD gaat naar de ‘KWO In Action Day !

Fishing Kidz by SVBD gaat naar de ‘KWO In Action Day’

En.. Jij mag mee!

Is karpervissen je lust en je leven en lijkt het je tof om samen met nog meer leeftijdsgenootjes je sportvishelden te ontmoeten en presentaties over vissen bij te wonen? Wil je getuige te zijn van live vismomenten van bekende vissers? Wil je op de hoogte te zijn van de nieuwste tackle en ontwikkelingen op het gebied van aas? Of wil je gewoon je eigen skills upgraden in de praktijk?! Grijp dan nu je kans en ga mee naar de KWO In Action Day op zondag 4 juni bij de Koperen Plas in Zwolle! Op de site van KWO kun je alle ins en outs lezen over deze actieve, inspirerende en bovenal gezellige dag. Check onderstaande QR-codes en laat je overtuigen!

https://www.kwo.nl/action-day

Check hieronder hoe jij erbij kunt zijn:

• Geef je op door mail te sturen naar fishingkidz@svbdelfland.nl

Let op er is plek voor 7 kinderen.

• Voor € 5,- krijg jij: vervoer naar en van Zwolle, een ticket voor de KWO In Action Day en een klein presentje!

• Na aanmelding krijg je een e-mail met verdere informatie zoals de plaats en tijdstip van vertrek en het verwachte tijdsstip van terugkomst.

Tot dan!

Naast deze trip organiseert Fishing Kidz by SVBD tal van clinics, wedstrijden, Sunday Socials en het Jeugdkarperkamp! Dus lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van alle activiteiten speciaal voor ‘kidz’? Laat dat dan vooral weten en geef je op door een mail te sturen naar fishingkidz@svbdelfland.nl

Scroll naar boven