FISHINGKIDZ by SVBD

Fishingkidz by SVBD trapt af!

Huh?! Wat is Fishingkidz?!

Fishingkidz by SVBD is een community waarin je als jeugdlid contacten legt met leeftijdsgenoten die net als jij verzot zijn op hengelsport! Samen met hen kun je meedoen aan verschillende activiteiten. Zo komen we maandelijks bijeen en zijn er verschillende clinics waar je aan kunt deelnemen. Tijdens de activiteiten zijn er professionals die je van alles kunnen leren over de verschillende onderdelen die de hengelsport rijk is. Zo gaan we op jacht naar de rovers met deskundigen op het gebied van roofvissen. Struinend zoeken we naar azende karpers met echte karper cracks. En leren we aantallen maken van enkele wedstrijdvissers. Voor iedere visserij hebben wij professionals die jullie wat kunnen leren. Welke visserij zou jij meer over willen weten?!
Meedoen?!    Word Fishingkid!
Wil jij op de hoogte blijven van deze toffe activiteiten? Stuur dan een e-mail naar fishingkidz@svbdelfland.nl
Wij zullen je op de hoogte stellen van alle activiteiten speciaal voor onze Fishingkidz!

SUNDAY SOCIALS.Update

Iedere maand komen we bij elkaar om een lekker potje te gaan vissen met onze Fishing Kidz.
Tijdens deze socials gaan we aan de slag met verschillende hengelsport gerelateerde challenges.
 
Zo gaan we dropshotten met softbaits en wormen, vissen we vanuit een roofvisboot, er-varen we het vissen met de pen op karper, gaan we aan de slag met de vaste stok of vissen we met de feederhengel.
Werkelijk alles komt aan bod komend jaar!
 
Tijdens deze socials maken we een hoop plezier en maak je contact met leeftijdsgenoten met dezelfde hobby. Krijg je geen genoeg van vissen en lijkt het je tof om samen met andere kids alle facetten van de hengelsport te leren kennen?
Geef je dan snel op voor Fishing Kidz by SVBD en word lid van de leukste community voor kids die willen leren vissen!
 

SUNDAY SOCIALS 2023:
12 maart
2 april
14 mei
11 juni
10 september
1 oktober
12 november
10 december
Deelnemen aan de Fishing Kidz Sunday Socials is gratis.
Geef je op door een e-mail te sturen naar fishingkidz@svbdelfland.nl

Nieuws

Geen berichten gevonden

Links

SUNDAY SOCIALS 2023:
12 maart
2 april
14 mei
11 juni
10 september
1 oktober
12 november
10 december
Deelnemen aan de Fishing Kidz Sunday Socials is gratis.
 
Geef je op door een e-mail te sturen naar fishingkidz@svbdelfland.nl
De data voor  Fishing Kidz Kamp en Clinics zijn nu ook bekend..
Wees er wel snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en helaas vol is vol!!!!
Hier zijn wel kosten aan verbonden.
 
Geef je snel op door een e-mail te sturen naar fishingkidz@svbdelfland.nl

FishingKidz kamp en Clinic, He jongens en meisjes-vissers even goed lezen.!!

KARPERKAMP: ‘THE SOCIAL’- FISHINGKIDZ  

Na een succesvolle pilot in 2022 gaan we ook in 2023 weer een karperkamp organiseren. Tijdens een weekend in juni, juli en september kun je samen met een maatje onder begeleiding van een pro een heel weekend vissen aan een karper rijke privé afgraving. Samen met nog veel meer Fishing Kidz leren jullie dat weekend alle kneepjes van het vak die een karper trip moeten doen slagen. Vanwege de grote belangstelling zijn er 3 weekenden beschikbaar. Je mag als Fishing Kid van 1 weekend naar keuze gebruik maken. Maar let op: Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

KARPERKAMP ‘THE SOCIAL’ JUNI:                  16, 17 en 18 juni.

KARPERKAMP ‘THE SOCIAL’ JULI:                  30 juni, 1 en 2 juli

KARPERKAMP ‘THE SOCIAL’ SEPTEMBER:   1, 2 en 3 september

Kosten voor het karperkamp bedragen €25,- per persoon.

Geef je op door een e-mail te sturen naar fishingkidz@svbdelfland.nl Verdere informatie volgt dan vanzelf!

 -VASTE STOK CLINIC-

In juni vindt de clinic ‘Vaste Stok’ plaats in de Prins Willem-Alexanderschool in de Lier. Begin jij net met vissen en wil jij beter, sneller en meer kunnen vangen? Geef je dan snel op voor deze cursus! Het theoretische deel van de cursus vindt plaats tijdens 2 woensdagavonden in het schoolgebouw van de Prins Willem-Alexanderschool in De Lier. Het praktijk gedeelte vindt plaats tijdens de laatste cursusdag op een nader te bepalen plaats aan de waterkant. Je hebt geen materiaal nodig om deel te nemen aan deze cursus.

VASTE STOK CLINIC: 7, 21, 28 juni

Kosten voor de Vaste Stok Clinic bedragen €5,- per persoon.

Geef je op door een e-mail te sturen naar fishingkidz@svbdelfland.nl Verdere informatie volgt dan vanzelf!

 -ROOFVIS CLINIC-

In het najaar en het vroege voorjaar vindt er twee maal een ‘Roofvis Clinic’ plaats.

Hier leer je op een visveilige en respectvolle manier vissen op de talloze roofvissen die onze mooie wateren herbergen. Verschillende technieken zullen de revue passeren. Zo maken we kennis met de verschillende stukken kunstaas. Gaan we aan de slag met het maken van een spinner. En leren we hoe we visvriendelijk een grote snoek kunnen landen en onthaken. Is het wat jou betreft tijd om de spinhengel uit de kast te trekken? En wil jij weten hoe je zo effectief en verantwoord mogelijk een roofvis kunt strikken? Geef je dan snel op voor deze cursus!

Het theoretische deel van de cursus vindt plaats tijdens 3 woensdagavonden in het schoolgebouw van de Prins Willem-Alexanderschool in De Lier. Het praktijk gedeelte vindt plaats tijdens de laatste cursus(zon)dag op een nader te bepalen plaats aan de waterkant. Je hebt geen materiaal nodig om deel te nemen aan deze cursus.

ROOFVIS CLINIC VOORJAAR:    1, 8, 15 en 19 februari

ROOFVIS CLINIC NAJAAR:          11 en 25 oktober, 1 en 5 november

Kosten voor de Roofvis Clinic bedragen €15,- per persoon.

Geef je op door een e-mail te sturen naar fishingkidz@svbdelfland.nl Verdere informatie volgt dan vanzelf!

 -FEEDER CLINIC-

Heb je ervaring met de vaste stok maar wil je handiger worden in het werpen met de werphengel? Of ben je klaar om te leren hoe je witvis en karpers kunt vangen met een voerkorf? Geef je dan snel op voor deze cursus! Hier leer je verantwoord en effectief vissen met de feederhengel begeleidt door de allerbeste wedstrijdvissers van de SVBD!

Het theoretische deel van de cursus vindt plaats tijdens 3 woensdagavonden in het schoolgebouw van de Prins Willem-Alexanderschool in De Lier. Het praktijk gedeelte vindt plaats tijdens de laatste cursus (zon)dag op een nader te bepalen plaats aan de waterkant. Je hebt geen materiaal nodig om deel te nemen aan deze cursus.

FEEDERCLINIC:      29 maart, 5, 12 en 16 april

Kosten voor de Feeder Clinic bedragen €15,- per persoon.

Geef je op door een e-mail te sturen naar fishingkidz@svbdelfland.nl Verdere informatie volgt dan vanzelf!

-KARPER CLINIC-

Tijdens de Karper Clinic leer je alle basisvaardigheden waarmee je onze geschubde vrienden kunt vangen. Naast werptechnieken, veilige loodsystemen en het knopen van tal van verschillende onderlijnen leer je bij deze cursus vooral hoe je op een respectvolle en visvriendelijke manier een karper kunt vangen, onthaken en weer terugzetten. Wat ons betreft de beste, maar ook de enige manier waarop je onze geliefde hobby kunt uitvoeren. Wil je meedoen?! Geef je dan snel op! Helemaal leuk natuurlijk als je na de cursus ook nog meedoet aan het Karper Kamp in juni, juli of september! Dan kun je alles wat je geleerd hebt, direct in de praktijk toepassen! Het theoretische deel van de cursus vindt plaats tijdens 3 woensdagavonden in het schoolgebouw van de Prins Willem-Alexanderschool in De Lier. Het praktijk gedeelte vindt plaats tijdens de laatste cursus(zon)dag op een nader te bepalen plaats aan de waterkant. Je hebt geen materiaal nodig om deel te nemen aan deze cursus.

KARPER CLINIC MEI:        17, 24, 31 mei, 11 juni.

Kosten voor de Karper Clinic bedragen €15,- per persoon.

Geef je op door een e-mail te sturen naar fishingkidz@svbdelfland.nl Verdere informatie volgt dan vanzelf!

Scroll naar boven