Bedankt Tinus voor al die jaren trouwe sponsoring

Na 44 jaar van hard werken in zijn winkel als schoenmaker houdt Tinus Nederpel het voor gezien. Hij heeft zijn bedrijf “Schoenmakerij Nederpel “ gelegen aan de Herenstraat in Wateringen, verkocht en gaat nu genieten van zijn welverdiende rust. Niets bijzonders zult u wellicht denken; er gaan zoveel mensen met pensioen of stoppen met hun bedrijf, maar voor de Hofvissers betekent dit een einde van een tijdperk. Jarenlang heeft Tinus meegedaan aan de zaterdagcompetitie, totdat zijn interesse veranderde en hij zijn sporadische vrije tijd besteedde aan de edele biljartkunst. Toch verloor Tinus de Hofvissers niet uit het oog.

Jaarlijks konden wij aankloppen voor het sponsoren van de uitgaansdag Langeraar 1, de bekers voor het gewichtsklassement van de Zaterdagcompetitie en die van de Zomercompetitie 55+.

Vierenveertig jaar heeft hij de bekers geschonken aan onze vereniging en daarvoor zijn wij hem voor altijd dankbaar voor. We zullen op zoek moeten naar een nieuwe sponsor en dat zal niet meevallen. Loyale sponsors zijn in deze hectische tijd met een kaarsje te zoeken en wellicht helemaal niet meer vindbaar. Op wat voor een manier kan je zo iemand bedanken. Met iets tastbaars! Een mooi boeket bloemen voor de vrouw achter de sponsor en Tinus een mooi tinnen bord met de tekst zoals genoemd in de titel van dit schrijven.

Theo de Lange en zijn echtgenote hebben Tinus opgezocht in zijn winkel in de Herenstraat en hem daar het geschenk namens de Hofvissers overhandigd. Een kleine waardering voor een grote sponsor.

Tinus, bedankt voor al die jaren trouwe sponsoring.

 

Theo de Lange