Welkom bij visclub ’t Voertje.

Onze visclub is gevestigd in Schipluiden. De Vlaardingse Vaart (vanaf de molen richting Vlaardingen) is ons thuis water, waar wij ook een aantal wedstrijden vissen. Daarnaast vissen wij ook een aantal wedstrijden elders in Zuid-Holland.

Onze visclub bestaat sinds 1975 en telt op dit moment 25 leden, maar natuurlijk is er altijd plek voor meer.

Onze club is er voor iedereen die het leuk vindt om in wedstrijdverband te vissen.

Wij vissen per seizoen 8 competitie wedstrijden en 8 vrije wedstrijden.

Onze competitie wedstrijden zijn alleen voor leden van de visclub

Daarentegen zijn de vrije wedstrijden toegankelijk voor iedereen. Iedereen kan zich daarvoor inschrijven; het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per wedstrijd. Ook vissen wij 2 a 3 keer keer per jaar een koppelwedstrijd, waarvan 1 keer een 12-uurs nacht koppelwedstrijd; inschrijfgeld per koppelwedstrijd € 30,00 per koppel.

Afhankelijk van de ruimte aan het desbetreffende water hebben leden voorrang bij de inschrijving. Reden te meer om lid te worden!

Spreekt jou dit aan en lijkt het je leuk om met ons mee te vissen, kom gerust eens gezellig mee vissen en wie weet word jij onze nieuwste lid.

Wil je eerst nog wat meer informatie, neem contact op met de voorzitter (06-20091245).