haastrecht jeugdvissen

opperste concentratie en coaching

De jaarlijkse visactiviteiten van Haastrecht-Sportvisserijbelangen Delfland

In het schitterende Groene Hart ligt in de omgeving van Oudewater, waar Delft al enkele eeuwen een historische band mee heeft, het ook zo mooie dorp Haastrecht. Jaarlijks worden daar halverwege augustus visactiviteiten georganiseerd door onze afdeling Haastrecht en dat is altijd keigoed geregeld met een grote opkomst van de jeugd.

Dat is niet zo verwonderlijk, want voor de heer W. Janssen, hoofdorganisator, is dat wel gesneden koek. We mogen als vereniging trots zijn op zulke vrijwilligers. Hartelijk dank voor al diegene die meegeholpen hebben om dit altijd een succes te laten zijn. Gelukkig beschikt de afdeling Haastrecht van oudsher mooi viswater, wat ook voor alle SVBD-leden beschikbaar is. Zullen we afspreken dat als we daar vissen, wel wat over laten voor de jeugd? Blijkbaar zit het vissen enkele kids in Haastrecht in het bloed. Op de eerste plaats met maar liefst 87 cm aan vis, Olivier Mucay. Gevolgd door zijn broer Valentijn Mucay met 67 cm. De derde plaats was voor Mik Om.

Maar… dat niet alleen. Ook de dames wisten de vissen te verleiden. Fleur Rietveld werd eerste, Mora Hollen tweede en de derde plaats was voor Nanoe Steenbergen.

jeugdvissen, winnaars, SVBD, Haastrecht

De toppers

De grootste vis van 18 centimeter werd gevangen door Nijan Faber.

Alle deelnemers namens het bestuur van de SVBD van harte gefeliciteerd met jullie succes. Alle lezers zullen vast wel even klappen voor jullie als ze dit lezen en voor de organisatoren en sponsoren. Toppie hoor!

D.J. Wilhelm