Roofvisdriekamp (SVBD – GHV ’t Groene Hart – HSV Groot Rotterdam)

HSV Groot Rotterdam, GHV ‘t Groene Hart en de SVBD vissen op 15 December 2018 weer hun traditionele driekamp, dit keer in de wateren van Rotterdam Zuid (tussen de Maas en de ringweg rond R’dam). De organisatie is in handen van HSV Groot Rotterdam, maar aanmelden voor het SVBD team alleen bij Frits Schouffoer vanaf 15 november via fschouffoer@hotmail.com

Verzamelen tot 07.45 uur bij Hengelsport Rotterdam, Sportsingel 17, 3078XS Rotterdam en er zal gevist worden van 08.00 uur tot 14.00 uur. Om 14.30 uur zal bij Hengelsport Rotterdam de winnaar bekend worden gemaakt. De manier van vissen is vrij, je kunt met dood aas vissen of met kunstaas in de wateren van Rotterdam Zuid ten noorden van de A15 en aan de westkant van de A16, dus niet in Barendrecht en Ridderkerk, met maximaal 2 hengels. Alleen snoek telt. Neem een fotocamera mee om je vangst vast te kunnen leggen met de ter plaatse uitgereikte dag herkenning sticker, dit om alles zo eerlijk als mogelijk te kunnen laten verlopen. Er zal uitsluiten met doodaas en kunstaas gevist kunnen worden en de diverse uitstekende doodaas soorten en kunstaas zijn eventueel ook bij bestelling te koop bij Hengelsport Rotterdam. LET OP! lees de bepalingen en voorwaarden in uw vergunning. Groot Rotterdam en de SVBD zijn niet verantwoordelijk voor enig schade en/of letsel opgelopen tijdens een bijeenkomst of visdag, en natuurlijk is het gebruik van een goede onthaak tang, kniptang en onthaakmat een must, en een goed meetlint om de vis betrouwbaar op te kunnen meten. Informatie en aanmelden voor deze dag kan uitsluitend via de roofviscoordinator van je roofvisafdeling van de hengelsportvereniging waar voor je vist deze dag. Voor het SVBD team dus bij Frits via bovenstaand email adres. Daar wij in dit jaargetij te maken kunnen hebben met ijsgang of zware storm en gladheid is het raadzaam om de avond van te voren contact op te nemen met jullie roofviscoordinatoren na 18.00 uur. Bij weerswaarschuwing code oranje en rood gaat de wedstrijd niet door.

_______________________________________________

Prijsuitreiking voor een aantal speciale wedstrijden en voor de verschillende competities vindt plaats tijdens de contactavond 14december 2018. In het Willem Huijgens te Berkel en Rodenrijs aan de Noordeindseweg. De aanvang is 20.00 u en de zaal is open om 19.30u. Heb je het afgelopen seizoen meegevist met een wedstrijd? Kom naar de prijsuitreiking. Heb je prijs en niet aanwezig heb je pech gaat de prijs in de verloting.